Artikelen

Tai chi weekend intensive
Zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018


Tai chi weekend intensive

In deze tweedaagse intensive sessie richt je je een weekend lang volledig op het aanleren en verdiepen van tai chi oefeningen. Tai chi, qigong en meditatieve qigong wisselen elkaar af, zodat je de tijd krijgt om deze oosterse innerlijke technieken eigen te maken.

Aan het eind van dit weekend beheers je de kleine cirkel vorm en heb je een bijzondere kennismaking gehad met de oosterse qigong filosofie.
 

Programma

Op zaterdag begin je met de ontvangst, kennismaken met de groep en een eerste introductie van qigong en tai chi chuan.

Vervolgens worden de dagen ingericht met een gevarieerde mix van warming up, qigong oefeningen (zhan zhuang = staan als een boom en chan si jing = cirkel qigong) en tai chi chuan (basics en de kleine cirkel vorm).

De lessen worden afgewisseld met pauzes waarin ruimte is voor achterliggende filosofie bij de qigong en tai chi oefeningen.
 

Ervaring

"Zoals gemeld hartelijk dank voor inspirerende en inhoudelijk interessante 2 dagen. Naast de inhoudelijkheid vond ik de vorm van kennisoverdracht, oefenen, pauzes en maaltijden als zeer prettig. Hartelijk dank voor de kennismaking met een nieuwe verdieping in mijn leven." - Jan

 

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018

Tijden:
- zaterdag van 09:30 tot 16:30 uur
- zondag van 08:00 tot 16:30 uur

Prijs: € 235,-
Deze prijs is inclusief eenvoudige, gezonde Chinese maaltijden.

Groepssgroottte:
Maximaal 6 personen

Aanmelden / informatie

Aanmelden kan via de Informatie & Inschrijven pagina of neem Contact met mij op voor meer informatie of een kennismaking.

 


 

mind body soul balance

Copyright © 2019 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.