Reeks van drie sessies KlankBeleving

Op advies van een aantal cliënten bied ik je deze reeks van drie sessies aan. Drie sessies bieden je de mogelijkheid om te wennen aan de klanken en trillingen. Daarnaast geeft het je ook een vertrouwd en veilig gevoel, zodat je jezelf makkelijker open kunt stellen om de klanken en trillingen op een steeds dieper niveau toe te laten en te ervaren.

De eerste sessie zal een nieuwe ervaring zijn. De tweede keer weet je al wat je kunt verwachten en wat er ongeveer gebeurt. Je kunt je gemakkelijker afstemmen op de klanken en deze toelaten. Een derde sessie wordt een mooie afronding, waar eventueel de diepste lagen aangeraakt kunnen worden. Zie het als een glazen pot waar meestal de derde persoon de deksel los kan draaien: niet omdat deze persoon sterker is, maar omdat er al twee keer eerder 'krachten' losgelaten zijn op de vastzittende deksel.

Een suggestie voor deze reeks: plan je sessies niet al te ver uit elkaar.
 

Over de klankschalen

De klankschalen waar ik mee werk, heb ik met zorg uitgezocht op 432Hz afstemming, een juiste balans in basisklank en harmonische boventonen en een juiste balans in de lage, midden en hoge tonen. Waar ik meerdere klankschalen bespeel, is hun samenspel gebaseerd op hun geometrische harmonie.

Naast het werken met klankschalen die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisende voor resonantie-werk, zal ik soms ook werken met een oude bezielde klankschaal. Deze bijzondere klankschaal is tussen de 150 en 200 jaar oud en is door meerdere generaties Tibetaanse monniken voor heling gebruikt.
 

Over de gongs

Er worden 3 gongs gebruikt: een Aziatische basisgong van 95 cm doorsnede die de hele geometrie in zich heeft, een Aziatische Hart-gong van 80 cm doorsnede en een hogerbewustzijnsgong van 70 cm. Deze drie gongen zijn op elkaar afgestemd en werken samen als een drie-eenheid om harmonie en balans te brengen. Net als de klankschalen zijn ook de gongs zorgvuldig uitgekozen op hun basisklanken en harmonieën. Deze hoge kwaliteit is passend bij het resonantie-werk zoals ik het doe, waar de gongs op een zuivere manier als het ware jouw energieveld kunnen spiegelen.

Deze 3 gongs worden allen ondersteund en gedragen door een zeer oude en krachtige Java Tempel gong die zijn zware ondertoon rechtstreeks uit de Aarde haalt.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Reeks van drie sessies klank-beleving: €145,-
  • Duur van elke sessie: 60 minuten, inclusief voor- en nagesprek
     

Praktische informatie vind je hier.


mind body soul balance

Copyright © 2018 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.