Resonantie Basisbehandeling
 

Zelfherstellend vermogen ondersteund door klank

Met behulp van speciale stemvorken, hoog-kwalitatieve Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen en Aziatische gongs wordt je meegenomen naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf toestaat om je zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen. Je eigen intentie en de klanken zorgen dat er harmonie en balans ontstaat. Het werken met harmonische trillingen zorgt ervoor dat de levensenergieën (qi, chi, prana) makkelijker doorstromen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht.

Tegelijkertijd zullen de gifstoffen in het lichaam losgewerkt worden, zodat deze op natuurlijke wijze afgevoerd kunnen worden.

 

Wat een Resonantie basishandeling je brengen kan

  • een algeheel ontspannend effect op lichaam en geest
  • verbeterde doorstroming van energiebanen, meridianen en energiepunten
  • natuurlijke afvoer van toxines en gifstoffen uit je lichaam
  • natuurlijke manier van ontladen van negatieve / zware energie
  • je komt weer in contact met je eigen zelfhelende vermogen

Naar behoefte of wens kan de behandeling plaatsvinden op een klankmassagebed. De resonantie van deze klanktafel ondersteunt en versterkt de behandeling en het gebruik van de stemvorken, klankschalen en de gongs.
 

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Resonantie basisbehandeling: €68,-
  • Duur van een consult: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.

 


mind body soul balance

Copyright © 2018 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.