Solfeggio sessie


De toonladder die we nu gebruiken, is gebaseerd op het werk van Pythagoras, een Griekse wiskundige wijsgeer uit 5e  eeuw voor Christus. Voor deze tijd werd een andere toonladder gebruikt, die we nu kennen onder de naam Solfeggio. Solfeggio kent een toonladder van zes tonen, waarbij de frequenties van elke toon specifieke kwaliteiten kennen die resoneren met bepaalde aspecten van ons menselijk wezen.

De Hertz-frequenties van deze bijzondere oer-toonladder zijn allemaal verbonden met de getallen 3, 6 en 9. Om een voorbeeld te geven: de oorspronkelijke Solfeggio Mi resoneert op 528Hz. Vanuit de getallenleer tel je deze getallen bij elkaar op, tot je één enkel getal overhoudt. Dus: 5+2+8 = 15 en vervolgens tel je weer op: 1+5 = 6.

Deze specifieke frequentie wordt gebruikt bij DNA helende therapieën, ook in de huidige geneeskunde. 

 

Solfeggio stemvorken en Solveggio Vortex Harp

In deze sessies wordt gebruikt gemaakt van stemvorken in de Solfeggio frequenties en een uniek eigen ontwerp: de Solfeggio Vortex Harp. Dit instrument heeft 9 klankbuizen, waarvan 6 buizen in de oer-Solfeggio stemming, plus nog 3 additionele Solfeggio klanken.

Door de Solfeggio klanken te beluisteren, met je oren en vooral met iedere cel van je lichaam, kunnen diverse aspecten in harmonie en balans gebracht worden. Hiermee wordt je zelfhelende vermogen ondersteund optimaal zijn werk te doen. 
 

Solfeggio resonantie aspecten ondersteunen o.a. ... 

  • loslaten (van... angsten, belemmerende overtuigingen en emoties)
  • deze energieën in harmonie brengen
  • DNA herstel
  • ontwaken van je intuïtie
  • kwantum gewaarzijn
  • expansie van je bewustzijn


Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Solfeggio resonantie sessie: €68
  • Duur van een sessie: 45 - 60 min

Tarieven en praktische informatie vind je hier.

 


 

mind body soul balance

Copyright © 2019 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.