Privacy verklaring

In deze privacyverklaring kun je lezen hoe CenterSelf, Kamer van Koophandel 17271932, omgaat met je persoonsgegevens.

CenterSelf ontvangt voor de volgende doeleinden de volgende gegevens:

 • aanmelden voor activiteiten:
  Voor het bevestigen van je aanmelding en om je op de hoogte te houden van bijzonderheden rondom de betreffende actviteit (gewijzigde starttijd, voorbereiding, etc), vragen we om je naam, je telefoonnummer en je e-mailadres.
  Je gegevens voor je aanmelding worden bewaard in een beveiligd bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard voor de betreffende activiteit, inclusief voor eventuele nazorg en afwikkeling.

   
 • verzoek om contact:
  Als je contact met ons opneemt met een vraag of verzoek om informatie, hebben we de gegevens nodig waar we je kunnen bereiken: je naam, je e-mailadres en/of je telefoonnummer.
  Je gegevens voor je informatieverzoek worden bewaard in een beveiligd bestand op het beveiligde bedrijfsnetwerk. Deze gegevens worden bewaard zolang je vraagstuk actueel is.

   
 • social media:
  CenterSelf maakt gebruik van facebook om geïnteresseerden op de hoogte te houden van activiteiten en wetenswaardigheden. Indien je je op onze pagina aanmeldt, wordt je al naar gelang je eigen instellingen automatisch op de hoogte gehouden van deze posts. Wij nemen niet op eigen intitiatief contact met je op.


Vragen of opmerkingen over jouw gegevens

Bij vragen of opmerkingen ben je van harte welkom contact op te nemen met Jack Peters.


Deze privacy verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22-05-2018.

 


 

mind body soul balance

Copyright © 2021 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.