Tai chi lessen

Ik geef les in de Tai Chi Chuan Yang stijl. Tai chi heeft een zeer lange historie vanuit de Chinese cultuur en er zijn zeer veel verschillende en complexe stijlen en variaties ontwikkeld, die voornamelijk binnen dorpen en families overgedragen werden.

Om tai chi, en daarmee het positieve en preventieve effect op de gezondheid, beschikbaar te maken voor iedereen is de toegankelijke Yang stijl ontwikkeld.

De tai chi vormen worden op een zeer heldere, stap voor stap, manier aangeleerd. Iedereen kan het leren ongeacht je leeftijd. In de Tai Chi lessen worden ook diverse Qigong oefeningen aangeleerd met uitleg over hun positieve werkingen.
 

Wekelijkse lessen

Er zijn wekelijkse tai chi lessen. De eerste les is vrijblijvend, zodat je eerst kennis kunt maken met tai chi en qigong om te zien of het iets voor je is. Als je al ervaring hebt met Tai Chi Yang stijl kunnen we na de eerste les kijken in welke groep je het beste past. Regelmatig zullen er groepen met beginners starten. Elke les wordt afgesloten met een gezamenlijke kop thee.

De lessen worden gegeven op:
- maandagochtend van 09:00 tot 10:00 uur (via  KBO locatie: Eigen Herd Uden)

- dinsdagochtend van 09:30 tot 10:45 uur 
- dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur 

- donderdagochten van 09:30 tot 11:30 uur Masterclass
 

Locaties

De wekelijkse lessen worden gegeven op de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn (www.deschaapshoeve.nl) in Langenboom (Noord-Brabant).
 

Lesgeld

Het lesgeld bedraagt € 12 per les. Er zijn ong 36 lessen per jaar waarbij ik de schoolvakanties volg en de maanden juli, augustus en 2e helft december vrij houd. Een les duurt 5 kwartier, daarna drinken we samen nog thee voor wie wil.
 

Aanmelden / informatie

Ben je geïnteresseerd geraakt om tai chi lessen te volgen, druk op de knop en meld je aan. Je kunt ook Contact met me opnemen voor meer informatie: Jack@CenterSelf.nl of 06 - 12 96 12 78.


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.