‘Van Stilte naar Stilte’
concertreeks: 432Hz klank-drieluik

 

In deze reeks van drie klankconcerten word je meegenomen in de wereld van zuivere resonantie.

Alle instrumenten die in deze concert-reeks gespeeld worden, zoals o.a. de gong, tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, native american flute, zijn gekozen of gestemd op de A=432Hz resonantie. Dit is de stemming die hoort bij de natuurlijke frequentie van de kosmos, van de aarde, van het hart. Ik noem dit de Bronfrequentie.

Klank ontstaat in stilte, resoneert zijn weg door de kosmos en keert terug naar stilte. Deze resonerende weg door de kosmos - onze dagelijkse wereld - is onze beleving van de vibraties die de klanken voortbrengen.

 

Drie concerten: Resonant, Minimaal, Stilte

Het eerste klankconcert heeft als thema 'Resonant'. Tijdens dit concert maak je kennis met de Bronfrequentie. Het is een resonantie die uit stilte ontstaat, zijn weg door de ruimte en jouw lichaam vindt om vervolgens uit te klinken in de stilte. De Bronfrequentie zal in je lichaam herkend worden: een herinnering van je lichtlichaam van de oorspronkelijke staat.

In het tweede klankconcert 'Minimaal' wordt de opeenvolging en verscheidenheid van de 432Hz klankbronnen (instrumenten) teruggebracht. Je stemt je intenser af op de resonantie die de terugkeer naar de balans tussen aards lichaam en lichtlichaam ondersteunt. Het concert wordt 'stiller'.

Stilte’ is de dragende kracht van het derde klankconcert. De klanken voeren ons door tijd en ruimte terug naar de oorsprong: de stilte die alles in zich draagt. Aangezien je innerlijke resonantie door de ervaring van de vorige concerten een verschuiving heeft doorgemaakt, kun je de bestemming van stilte op een nieuwe manier ervaren.
 

Aanbeveling

Het is mijn aanbeveling om de complete reeks van drie concerten bij te wonen. Het geeft je de mogelijkheid de klankreis van Stilte naar Stilte ten volste te ervaren.

Indien je ervoor kiest één van de concerten bij te wonen, zal dat zeker ook een mooie en bijzondere ervaring voor je zijn.


Van Stilte naar Stilte
klank-drieluik in de Schaapshoeve 

 • Locatie:
  de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn

  Schaapsdijkweg 20a, 5453SE, Langenboom
   
 • Data:
  Concert 'Resonant': vrijdagavond 26 juni 2020

  Concert 'Minimaa'l: vrijdagavond 3-7-2020
  Concert 'Stilte': vrijdagavond 10-7-2020

   
 • Aanvang concert:
  20:00 uur, je bent welkom vanaf half acht

   
 • Kosten:
  €50,- voor de reeks of €20,- per los concert

   
 • Ajb zelf meebrengen:
  meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van de concerten

   
 • Aanmelden:
  Je kunt je aanmelden via jack@centerself.nl of 06 1296 1278 of klik op:
 • Agenda:
  Bekijk de agenda voor andere concerten en locaties.

mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.