‘432Hz & Solfeggio'


Bijzonder in dit harmonie-in-klank concert zijn de getallen 3, 6 en 9. Het zijn getallen die verbonden zijn aan universele creatie en heling. Ik neem je mee op de klanken van instrumenten gestemd op A=432Hz (4+3+2=9!) en een unieke Solfeggio gestemde Vortex harp.

Je kunt veel informatie op internet vinden over de helende kwaliteiten van 432Hz en de Solfeggio stemming (bijvoorbeeld hoe DNA positief beïnvloed kan worden met de heart-frequency in de solveggio stemming). Het is mijn uitnodiging aan jou om zelf te komen voelen en ervaren wat deze klanken met je doen.

In dit concert worden de 432hz afgestemde instrumenten gecombineerd met de solfeggio klanken om het geheel een diep heilzame reikwijdte te geven.
 

Solfeggio

De toonladder die we vandaag de dag gebruiken, is gebaseerd op het werk van Pythagoras, een Griekse wiskundige wijsgeer uit 5e  eeuw voor Christus. Voor deze tijd werd een andere toonladder gebruikt, die we nu kennen onder de naam Solfeggio. De Hertz-frequenties van deze 'oer-toonladder' zijn allemaal verbonden met de getallen 3, 6 en 9. Deze getallen worden verbonden met universele schepping en heling.

Meer lezen over solfeggio kan op deze pagina.
 

432Hz

Muziekinstrumenten die gemaakt zijn door natuurvolkeren, zoals klankschalen en didgeridoos, zijn afgestemd op A=432Hz. Deze instrumenten zijn handgemaakt en worden op het oor gestemd. Blijkbaar is 432Hz de frequentie die van nature bij ons mensen hoort! De 432Hz stemming is de klank van de natuur en de kosmos.

De instrumenten die ik gebruik - behalve uiteraard de Solfeggio harp - zijn gestemd op 432Hz.
 


432Hz & Solfeggio

 
 • Locatie:
  de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn

  Schaapsdijkweg 20a, 5453SE, Langenboom

   
 • Datum:
  vrijdagavond 18 december 2020

   
 • Aanvang concert:
  20:00 uur, je bent welkom vanaf half acht

   
 • Kosten:
  €20,-

   
 • Ajb zelf meebrengen:
  meditatiekussen of ligmatras met deken; dikke sokken, of dat wat je prettig vindt om warm en comfortabel te genieten van het concert

   
 • Aanmelden:
  Je kunt je aanmelden via
  jack@centerself.nl of 06 1296 1278
 • Agenda:
  Bekijk de agenda voor andere concerten en locaties.

 

mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.