Van harte welkom!

Zondagmiddag 9 februari 2020 ben je van harte welkom op de open dag van CenterSelf KlankBeleving.

      

Klank is al van oudsher een manier om te communiceren, te helen en te ontspannen. CenterSelf staat voor je klaar voor persoonlijke healing sessies en prachtige klankconcerten. De kracht van klank bij CenterSelf zit in de bijzondere combinatie van jou, zuivere instrumenten gestemd op 432Hz (de universele klank) en natuurlijk je klankmeester Jack Peters.

Op de open dag kun je kennismaken met Jack Peters en eens een kijkje nemen in de klankkamer en de concertzaal. Jack geeft een lezing over de kracht van klank, over de manier waarop hij met klank werkt, over wat er nu zo bijzonder is aan 432Hz. Hij laat je het verschil tussen 440Hz en 432Hz horen, zodat je het zelf 'aan den ore' kunt ervaren. Ook legt Jack aan je uit waarom je naar een klanksessie of een klankconcert zou willen komen.

Jack deelt niet alleen achtergrondinformatie, ook wil hij dat je kunt ervaren wat klank met je doet. Daarom kun je aan het eind van de bijeenkomst genieten van een miniconcertje, waar je Jack met verschillende instrumenten live in actie kunt beluisteren.

 

open dag

zondagmiddag 9 februari 2020

start om 14.00 uur
(welkom vanaf 13:30 uur)

Aanmelden niet nodig, wel leuk.

 

Bekijk hier het filmpje (1m) voor de open dag:


Tot dan!

mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.