Nu - de gehele maand december 2020 voor €35 ipv €55

Een sessie KlankBeleving

Klank is al van oudsher een manier om te communiceren, te helen en te ontspannen. Wat er bij jou gebeurt als je naar muziek en klank luistert, kan heel divers zijn en is ook heel persoonlijk. Je kunt luisteren met je oren en je hoofd, en ook met je hele lichaam.

Tijdens de sessie lig je op een uniek en bijzondere klankmassagetafel of een comfortabele fauteuil omringd door diverse instrumenten, gestemd in A=432Hz: o.a. klankbuizen, klankschalen, tingsha, windchimes, gongs en een sandawa.... Jij ontvangt de klanken die ik met deze instrumenten maakt, van aardse lage klanken tot hemels hoge klanken.

Dus wil je gewoon eens diep ontspannen in een klankbad, wil je de diepere emoties die vastzitten in je lichaam losmaken, wil je je energie vrijer en krachtiger laten stromen, dan is een sessie klankbeleving iets voor jou.

Over de klanktafel

Elke sessie begint op een bijzondere klank massage-tafel. Aan de onderkant van deze tafel bevinden zich 23 snaren die allemaal op de zelfde basis klank gestemd staan. Terwijl jij op de tafel ligt beroer ik deze snaren op diverse manieren om zo de resonantie en klank van de snaren direct over te brengen in je lichaam. Dit is een zeer fysieke ervaring die elke cel in je lichaam 'aanraakt', maar ook een diepe rust geeft. Een bijzondere, fijne en intense beleving.

Over de klankschalen

De klankschalen waar ik mee werk, heb ik met zorg uitgezocht op 432Hz afstemming, een juiste balans in basisklank en harmonische boventonen en een juiste balans in de lage, midden en hoge tonen. Waar ik meerdere klankschalen bespeel, is hun samenspel gebaseerd op hun geometrische harmonie.

Naast het werken met klankschalen die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisen voor resonantie-werk, zal ik soms ook werken met oude bezielde klankschalen. Deze bijzondere klankschalen zijn honderden jaren oud en is door meerdere generaties Tibetaanse monniken voor heling gebruikt. 
 

Over de gongs

Er worden diverse gongs gebruikt: o.a. een Aziatische basisgong van 95 cm doorsnede die de hele geometrie in zich heeft, een Aziatische Hart-gong van 80 cm doorsnede en een hogerbewustzijnsgong van 70 cm. Deze drie gongen zijn op elkaar afgestemd en werken samen als een drie-eenheid om harmonie en balans te brengen. Net als de klankschalen zijn ook de gongs zorgvuldig uitgekozen op hun basisklanken en harmonieën. Deze hoge kwaliteit is passend bij het resonantie-werk zoals ik het doe, waar de gongs op een zuivere manier als het ware jouw energieveld kunnen spiegelen.

Deze gongs worden allen ondersteund en gedragen door een zeer oude en krachtige Java Tempel gong die zijn zware ondertoon rechtstreeks uit de Aarde haalt.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Sessie klank-beleving: €55,- (december 2020 - voor €35)
  • Duur van deze sessie: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.


 

 

mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.