Gong klankbeleving

Je kunt ook terecht voor een Gong klankbeleving, waar specifiek met gongen gewerkt wordt.

Terwijl jij plaats neemt achter of tussen de gongen, bespeel ik de gongen in combinatie met klankschalen in diverse harmonien. Deze klankcombinatie staat garant voor een intens ontspannende klankbeleving en zal tegelijkertijd aarding geven en je energieveld in balans brengen.
 

Over de gongs

Er worden diverse gongs gebruikt: o.a.een Aziatische basisgong van 95 cm doorsnede die de hele geometrie in zich heeft, een Aziatische Hart-gong van 80 cm doorsnede en een hogerbewustzijnsgong van 70 cm. Deze drie gongen zijn op elkaar afgestemd en werken samen als een drie-eenheid om harmonie en balans te brengen. Net als de klankschalen zijn ook de gongs zorgvuldig uitgekozen op hun basisklanken en harmonieën. Deze hoge kwaliteit is passend bij het resonantie-werk zoals ik het doe, waar de gongs op een zuivere manier als het ware jouw energieveld kunnen spiegelen.

Deze 3 gongs worden allen ondersteund en gedragen door een zeer oude en krachtige Java Tempel gong die zijn zware ondertoon rechtstreeks uit de Aarde haalt.
 

Over de klankschalen

De klankschalen waar ik mee werk, heb ik met zorg uitgezocht op 432Hz afstemming, een juiste balans in basisklank en harmonische boventonen en een juiste balans in de lage, midden en hoge tonen. Waar ik meerdere klankschalen bespeel, is hun samenspel gebaseerd op hun geometrische harmonie.

Naast het werken met klankschalen die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisend voor resonantie-werk, zal ik soms ook werken met een oude bezielde klankschaal. Deze bijzondere klankschaal is tussen de 150 en 200 jaar oud en is door meerdere generaties Tibetaanse monniken voor heling gebruikt.


Tarieven en praktische informatie

  • Gong beleving: €72,-
  • Duur van een sessie: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.