ResonantieVerdieping sessie
 

Zelfherstellend vermogen ondersteund door klank

Met behulp van speciale stemvorken, hoog-kwalitatieve Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen en Aziatische gongs wordt je meegenomen naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf toestaat om je zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen. Je eigen intentie en de klanken zorgen dat er harmonie en balans ontstaat. DHet werken met harmonische trillingen zorgt ervoor dat de levensenergieën (qi, chi, prana) makkelijker doorstromen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht.

Tegelijkertijd zullen de gifstoffen in het lichaam losgewerkt worden, zodat deze op natuurlijke wijze afgevoerd kunnen worden.
 

Wat een Resonantie basishandeling je brengen kan

  • een algeheel ontspannend effect op lichaam en geest
  • verbeterde doorstroming van energiebanen, meridianen en energiepunten
  • natuurlijke afvoer van toxines en gifstoffen uit je lichaam
  • natuurlijke manier van ontladen van negatieve / zware energie
  • je komt weer in contact met je eigen zelfhelende vermogen

Naar behoefte of wens kan de behandeling plaatsvinden op een klankmassagebed. De resonantie van deze klanktafel ondersteunt en versterkt de behandeling en het gebruik van de stemvorken, klankschalen en de gongs.
 

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.
 

Over de klankschalen

De klankschalen waar ik mee werk, heb ik met zorg uitgezocht op 432Hz afstemming, een juiste balans in basisklank en harmonische boventonen en een juiste balans in de lage, midden en hoge tonen. Waar ik meerdere klankschalen bespeel, is hun samenspel gebaseerd op hun geometrische harmonie.

Naast het werken met klankschalen die allemaal voldoen aan hoge kwaliteitseisende voor resonantie-werk, zal ik soms ook werken met een oude bezielde klankschaal. Deze bijzondere klankschaal is tussen de 150 en 200 jaar oud en is door meerdere generaties Tibetaanse monniken voor heling gebruikt.
 

Over de gongs

Er worden 3 gongs gebruikt: een Aziatische basisgong van 95 cm doorsnede die de hele geometrie in zich heeft, een Aziatische Hart-gong van 80 cm doorsnede en een hogerbewustzijnsgong van 70 cm. Deze drie gongen zijn op elkaar afgestemd en werken samen als een drie-eenheid om harmonie en balans te brengen. Net als de klankschalen zijn ook de gongs zorgvuldig uitgekozen op hun basisklanken en harmonieën. Deze hoge kwaliteit is passend bij het resonantie-werk zoals ik het doe, waar de gongs op een zuivere manier als het ware jouw energieveld kunnen spiegelen.

Deze 3 gongs worden allen ondersteund en gedragen door een zeer oude en krachtige Java Tempel gong die zijn zware ondertoon rechtstreeks uit de Aarde haalt.
 

Tarieven en praktische informatie

  • Resonantie basisbehandeling: €68,-
  • Duur van een consult: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek

Praktische informatie vind je hier.


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.