Reiki cursusinformatie

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik jou in een één op één cursus de meeste verrijking en verdieping kan aanreiken. Daarom heb ik ervoor gekozen alleen nog maar één op één de Reiki symbolen over te dragen.
 

Reiki I

Deze cursus duurt 1 dag en richt zich voornamelijk op jou zelf, maar we kunnen ook 4 sessies van 1.5 uur afspreken. Je ontvangt vier initiaties en je leert jezelf en een ander een Reiki behandeling te geven. De cursus is inclusief lunch en informatieboekje.

Individuele cursus - 1 dag € 165.
 

Reiki II

Deze cursus duurt ook 1 dag en richt zich voornamelijk op het geestelijke en emotionele aspect. Je leert te werken met de Reiki II symbolen die de Reiki verdiepen en versterken en die je de mogelijkheid bieden buiten tijd en ruimte met Reiki te werken. De cursus is inclusief lunch, informatieboekje.

Individuele cursus - 1 dag € 185.
 

Reiki III

Bij Reiki III ontvang je de twee Master symbolen. Reiki III werkt voornamelijk op het niveau van je Hogere Zelf. Bij het tweede deel van Reiki III word je voorbereid om ook zelf anderen te initieren in Reiki en hoe je een zelf een cursus opbouwt. Reiki III programma wordt individueel afgestemd en loopt over een langere periode.

Kosten voor Reiki III zijn €333.
 

Meer weten?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een kennismaking.

 


mind body soul balance

Copyright © 2020 CenterSelf. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.