CenterSelf KlankBeleving

- shop -

Zuivere instrumenten met hoge kwaliteit

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om te werken met instrumenten de de zuiverste en puurste klanken bieden. Ik stel specifieke hoge eisen aan de instrumenten, die op meerdere lagen harmonisch klinken. In de loop van de tijd heb ik een getraind oor voor deze instrumenten ontwikkeld, waar je gebruik van kunt maken.

Via de CenterSelf klankshop kun jeĀ  instrumenten kopen of bestellen, zoals klankschalen of gongs. Soms direct uit voorraad, soms moet ik voor je op zoek. Dan vraag ik om je geduld zodat ik het juiste instrument voor je kan vinden.

Online webshop

Via onderstaande link kom je in een kleine webwinkel terecht. Je kunt daar wat rondneuzen, ook rechtstreeks bestellen en betalen.

Mijn ervaring is echter dat mensen maar zelden een instrument ongehoord willen aanschaffen. Dus maak afspraak en kom de instrumenten beluisteren en bevoelen. Ik luister met je mee en samen bekijken we wat het beste bij jou past.

Ook sessies kun je in deze webwinkel afrekenen. De datum voor je afspraak plannen we daarna in overleg in. Dit geldt ook voor het bestellen van prive- en mini- concerten (prijzen pp).

De link naar de webshop:
https://centerself.sumup.link/

Speciale wens? Afspraak maken?

Heb je interesse in een instrument, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278.

Hartelijke groet,
Jack Peters