CenterSelf shop

- je persoonlijke klankbuis -

Jouw persoonlijke klankbuis

Als ik aan het wandelen ben, vroeg in de ochtend met Rico mijn hond, dan mag ik graag mijn eigen Mantra zingen terwijl ik wandel. Ik merk dat mij dat een verdieping geeft in mijn beleving van het wandelen en de natuur om mij heen. Wat ik recentelijk ook bedacht was; hoe mooi zou het zijn als ik mijn basis stemklank (ik noem dat mijn persoonlijke Ohm-klank) over kon nemen in een instrument en die dan als een soort van Scruttie-box continu op de achtergrond mee kon laten klinken om mijn mantra meer kracht en verdieping te geven. Wat heb ik toen gedaan. Ik heb mijn natuurlijke klanktoon (mijn persoonlijke Ohm dus) gemeten welke frequentie die heeft. Was voor mij 120Hz. En op exact die toon en frequentie heb ik een klankbuis gemaakt. Met mijn persoonlijk afgestemde klankbuis kan ik nu mijn mantra zingen, en merk nu ook dat deze klank, ook zonder mantra mij helemaal ontspant en mij helpt gemakkelijk in een diepe ontspannen meditatie te brengen. Ik ben helemaal blij met mijn persoonlijke klankbuis.
En …. Als je zou willen, kan ik dat ook voor jou doen. Dat hoor dan graag van je.

helende klankschalen

Hoe gaat dat in zijn werk:

  • We maken een afspraak voor dag en tijd
  • Je krijgt een introductie over klank, het instrument en wat klank/frequentie voor je kan doen.
  • We oefenen samen hoe te ontspannen en je stem daarmee naar zijn natuurlijke toon te brengen.
  • We meten de frequentie van jouw ‘natuurlijke Ohm klank’
  • Dan ga ik aan de slag om gebaseerd hierop jouw persoonlijke klankbuis te maken. Als je het leuk vindt doen we dit samen.
  • We kiezen kleur koord.
  • we kiezen type handvat. (Natuurlijk hout)
  • Samen klanken. Jij met je persoonlijke klankbuis.

Trek hier ongeveer een halvr dag voor uit. Wil je liever dat ik hem maak en opstuur dan kan dat ook dan heb ik een opname van je ‘Ohm-klank’ nodig of als je het zelfkunt meten de frequentie.

De kosten voor deze sessie, inclusief je  persoonlijke klankbuis is €135 

Afspraak maken?

Heb je interesse in een persoonlijke klankbuis ‘op maat’, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278 of mail naar welkom@centerself.nl Ik kan je ook helpen met je zoektocht naar een ander specifiek helend instrument.

Of wil je meer weten en leren kijk dan op de pagina voor workshops met klankschalen.

Hartelijke groet,
Jack Peters