CenterSelf

- contactgegevens -

CenterSelf

Als je vragen hebt, neem gerust contact met me op!

Je kunt me bereiken op 06-1296 1278 of via Jack@CenterSelf.nl.

Hartelijke groet,
Jack Peters

Locatie

CenterSelf is gevestigd in de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid schuin tegenover de Schaapshoeve, aan de overkant van de weg.  Voor route & parkeren verwijs ik je naar de informatie op hun website.

CenterSelf nieuwsbrief

Zo ongeveer eens in de maand verstuur ik een nieuwsbrief met informatie en actualiteiten over CenterSelf. Meld je aan, dan word je automatisch op de hoogte gehouden.


CenterSelf en privacy

De gegevens die we van jou ontvangen worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek op de hoogte te houden van bijvoorbeeld onze nieuwsbrief, je aanmelding of vraag. Privacy is belangrijk voor ons, daarom zullen wij je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Meer weten over je privacy bij CenterSelf? Lees hier onze privacy verklaring.

Voor de administratie

Registratie Kamer van Koophandel Eindhoven: 17271932
BTW-identificatienummer: NL112301757B01
Bankrekening IBAN: NL75 KNAB 0258 1731 73 ten name van CenterSelf

Website & fotomateriaal

Voor vragen over de website en het gebruikte beeldmateriaal kun je contact opnemen met Carin Wennink via welkom@cawen.nl . De foto’s op deze website zijn ofwel van eigen hand, ofwel met toestemming van de fotograaf gebruikt.