Welkom bij CenterSelf

Resonantie & KlankBeleving

Mijn naam is Jack Peters en wellicht net als jij ben ik ooit op zoek gegaan naar wat muziek voor mij betekend. Ik ben toen uitgekomen op klank. Met name ‘klankwerk’. Hierbij gaat het om resonantie,  trilling en harmonie en het effect wat dat op ons heeft. Niet dat muziek ook lekker ontspannend is maar de tekst, ritmische percussie en melodieën nodigen toch meer uit om vanuit je hoofd de klank te ervaren.

 Ben jij op zoek naar diepe ontpanning, balans en harmonie in je lijf en leven dan ben je bij mij op de goede plek.

Belangrijk hierbij vind ik dat je goede afgestemde instrumenten hebt die resoneren in 432Hz stemming en dat deze samen in perfecte harmonie resoneren. De bron van harmonie buiten je (de instrumenten) brengen je naar een innerlijke harmonie is mijn uitgangspunt.

432Hz

8 hertz lager dan de huidige stemming van de westerse muziek. Voor mij is het voelbaar een andere laag waar de klanken mij aanraken, waar de klanken mij heen brengen. 

Of dit voor jou ook zo voelt kan je alleen ont-dekken door het te ervaren. Ik heb al vele verassende reacties mogen ontvangen! Dus wat let je en boek eens een sessie.

Lees meer over 432Hz stemming

Ervaar het zelf

Gebaseerd op wat ik hierboven beschrijf kan je bij mij diverse persoonlijke klanksessies boeken, concerten bijwonen of workshops volgen.

Je eigen ervaring zegt zoveel meer als wat ik je kan vertellen! Ik neem je graag mee op deze reis van zelf ontdekken. 

Je bent van harte welkom.
Jack Peters