CenterSelf KlankBeleving

- unieke duo klankbeleving -

Met z’n tweeën samen klank ervaren 

Ervaar samen wat klank met je doet. Deze unieke ervaring met twee op elkaar afgestemde klanktafels biedt jou de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer je in en met klank te verbinden met je klankpartner. Tegelijkertijd kom je thuis in jezelf en je relatie met de ander.

Allebei een eigen klanktafel

De klanktafels zijn gemaakt door Jo Jansen. Deze zuster-klanktafels zijn de enige exemplaren die hij maakte. Ze worden voor de sessie op jullie persoonlijk afgestemd Tijdens de sessie word je gedragen door de klanken die passen bij je eigen lichaam. Je kunt elk je eigen toon waarnemen.

Doordat je allebei op je eigen afgestemde tafel ligt, maak je door de klank en de resonantie verbinding met je klank-partner. De resonantie van de klanktafels werkt diep door tot in elke cel. Tijdens de sessie wordt tevens gebruik gemaakt van Tibetaanse klankschalen en gongs.

Léon van Rijswijk en Jack Peters zijn je klankmeesters tijdens deze bijzondere sessie.

Voor wie?

Kom samen klank ervaren met je partner, je kind, je ouder, een vriend of vriendin. Iemand met wie jij in een klankrijke verbinding wilt zijn.

De klankervaring geeft enerzijds balans in jullie relatie door dat de toon van beide klankpartners wordt geraakt. Van de andere kant is het ook een manier om eventuele blokkades in de relatie los te weken zodat er weer doorstroming kan plaats vinden en de relatie verder kan opbloeien.

Recensie

“Nóg altijd onder de indruk van de duo klankbehandeling, de zuiverste vorm van ontspanning voor lichaam en geest. Terwijl liefdevol en in afstemming de 22 gelijkklinkende snaren bij ieder werden geraakt voelde wij de trillingen diep in ons lichaam. Zo bijzonder om daadwerkelijk te voelen dat onze energie weer ging stromen en de energie te voelen van mijn vriendin. De belemmeringen die wij in onze relatie ervaarden werden langzaam mee gevoerd door de klank en resonantie. Geweldig om de toon van je zelf en je partner weer te voelen. Een openbaring. Een aanrader als je weer in verbinding wil zijn met je partner, je kind of een vriend(in)”.

Praktische informatie

  • Duo Klankbeleving: €140,- voor 1,5 uur voor twee personen, incl. inleiding, stemmen en uitleiding
  • De tijd voor jullie persoonlijke afspraak gaat in overleg
  • Zaterdag 1 juni 2024 zijn de volgende sessies, anders: neem contact op voor de volgende datum
  • Locatie: De Schaapshoeve, Schaaapsdijkweg 13, Langenboom (voor navigatie nr.15 svp)
  • Draag makkelijk zittende kleding (deze hou je aan), neem een handdoekje mee voor over het hoofdkussen.