Duo klankbelevingsessie
Samen klank ervaren
 

Ervaar samen wat klank met je doet. Deze unieke ervaring met twee op elkaar afgestemde klanktafels biedt jou de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer je in en met klank te verbinden met je klankpartner. Tegelijkertijd kom je thuis in jezelf en je relatie met de ander.

De klanktafels

De klanktafels zijn gemaakt door Jo Jansen, de inmiddels overleden oprichter van het Boventoon Ensemble Diapasson. Het zijn dus “zuster-klanktafels” en de enige twee exemplaren.

De klanktafels zijn met precisie gestemd zodat je in een ontspannen sfeer de mogelijkheid krijgt volledig je eigen lichaam te voelen en je eigen toon waar te nemen. Door resonantie en klank maak je verbinding met je klank-partner. De resonantie van de klanktafel werkt diep door tot in elke cel. Tijdens de sessie wordt tevens gebruik gemaakt van Tibetaanse klankschalen en gongs.

Voor wie?

Kom samen klank ervaren met je partner, je kind, je ouder, een vriend of vriendin. Jij bepaalt met wie jij in een intens klankrijke verbinding wilt zijn. De klankervaring geeft enerzijds balans in jullie relatie door dat de toon van beide klankpartners wordt geraakt. Van de andere kant is het ook een manier om eventuele blokkades in de relatie los te weken zodat er weer doorstroming kan plaats vinden en de relatie verder kan opbloeien.

Recensie

“Nóg altijd onder de indruk van de duo klankbehandeling, de zuiverste vorm van ontspanning voor lichaam en geest. Terwijl liefdevol en in afstemming de 22 gelijkklinkende snaren bij ieder werden geraakt voelde wij de trillingen diep in ons lichaam. Zo bijzonder om daadwerkelijk te voelen dat onze energie weer ging stromen en de energie te voelen van mijn vriendin. De belemmeringen die wij in onze relatie ervaarden werden  langzaam mee gevoerd door de klank en resonantie. Geweldig om de toon van je zelf en je partner weer te voelen. Een openbaring. Een aanrader als je weer in verbinding wil zijn met je partner, je kind of een vriend(in)”.

Je gastheren:
Léon van Rijswijk en Jack Peters

Léon van Rijswijk
www.LeonVanRijswijk.nl
– bel: 06 48 47 14 37

Jack Peters
– bel: 06 12 96 12 78

Tarief en praktische informatie

  • Duo Klankbeleving: €115,- voor 1,5 uur voor twee personen, incl. inleiding, stemmen en uitleiding
  • De tijd voor jullie persoonlijke afspraak gaat in overleg
  • Volgende datum: zaterdag 15 mei 2021
  • Draag makkelijk zittende kleding (deze hou je aan), neem een handdoekje mee voor over het hoofdkussen.