CenterSelf KlankBeleving

- persoonlijke klanksessie -

KlankBeleving

Tijdens de sessie lig je op een unieke en bijzondere klankmassagetafel. Je wordt omringd door diverse instrumenten, gestemd in A=432Hz. Klankbuizen, klankschalen, gongs, en kleinere klankinstrumenten zoals windgong of tingsha. Jij ontvangt de klanken die ik met deze instrumenten maakt, van aardse lage klanken tot hemels hoge klanken.

Alle instrumenten die je hoort, zijn met zorg uitgekozen op hun heldere klank in 432Hz stemming. Daarnaast is het belangrijk dat de instrumenten in samenspel met elkaar in een zuivere harmonie samenklinken. Harmonische klanken buiten je brengen je terug naar de harmonie in jezelf.

Wil je gewoon eens diep ontspannen in een klankbad, wil je diepere emoties die vastzitten in je lichaam losmaken, wil je je energie vrijer en krachtiger laten stromen, dan is een sessie klankbeleving iets voor jou.

Dit zijn de mogelijkheden:

Sessie klankBeleving - €55
  • Persoonlijke sessie KlankBeleving sessie. Elke keer nieuw en verrassend. De instrumenten worden nooit hetzelfde gebruikt en brengen je elke keer een nieuwe harmonie. De intuïtieve wijze van klank maken sluit aan op wat jij nodig hebt.
  • Sessie van ongeveer 1 uur; inclusief kort voor- en nagesprek.
  • Soms ontstaat na de sessie de behoefte aan een gesprek met een coaching kwaliteit. De duur van de sessie wordt dan langer en de prijs voor de sessie is dan ook wat hoger: €75 voor anderhalf uur.
Reeks van drie sessies KlankBeleving – €145
  • Op verzoek van verschillende cliënten bied ik je deze reeks van drie sessies aan. Drie sessies bieden je de mogelijkheid om allereerst te wennen aan de klanken en trillingen. Daarnaast brengt het je een vertrouwd en veilig gevoel, zodat je jezelf in de volgende sessies makkelijker open kunt stellen. Je kunt de klanken en trillingen op een steeds dieper niveau toelaten en ervaren. Tenslotte wordt de derde sessie een mooie afronding, waar eventueel de diepste lagen aangeraakt kunnen worden. Zie het als een glazen pot waar meestal de derde persoon de deksel los kan draaien: niet omdat deze persoon sterker is, maar omdat er al twee keer eerder ‘krachten’ losgelaten zijn op de vastzittende deksel.
  • Een suggestie voor deze reeks: plan je sessies niet al te ver uit elkaar.
Resonantie verdieping sessie - €72

Centraal in deze sessie staat jouw zelfherstellend vermogen ondersteund door klank. De klanken die ik voor je maak, ondersteunen je je zelfhelende vermogen toe te laten en te versterken.

Met behulp van speciale stemvorken, hoog-kwalitatieve Tibetaanse klankschalen en Aziatische gongs wordt je meegenomen naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf toestaat om je zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen. Je eigen intentie en de klanken zorgen dat er harmonie en balans ontstaat.

Het werken met harmonische trillingen zorgt ervoor dat de levensenergieën (qi, chi, prana) makkelijker doorstromen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht. Tegelijkertijd zullen de gifstoffen in het lichaam losgewerkt worden, zodat deze op natuurlijke wijze afgevoerd kunnen worden.

Wat een Resonantie basishandeling je brengen kan:

  • een algeheel ontspannend effect op lichaam en geest
  • verbeterde doorstroming van energiebanen, meridianen en energiepunten
  • natuurlijke afvoer van toxines en gifstoffen uit je lichaam
  • natuurlijke manier van ontladen van negatieve / zware energie
  • je komt weer in contact met je eigen zelfhelende vermogen

Naar behoefte of wens kan de behandeling plaatsvinden op een klankmassagetafel. De resonantie van deze klanktafel ondersteunt en versterkt de behandeling en het gebruik van de stemvorken, klankschalen en de gong.

Gong klankbeleving – €72

Je kunt ook terecht voor een Gong klankbeleving, waar specifiek en afgestemd met gongs gewerkt wordt.

Terwijl jij plaats neemt achter of tussen de gongen, bespeel ik de gongen in combinatie met klankschalen in diverse harmonien. Deze klankcombinatie staat garant voor een intens ontspannende klankbeleving en zal tegelijkertijd aarding geven en je energieveld in balans brengen.

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn.

Heb je interesse in een kennismaking of klankervaring, of wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn voor individueel klankwerk, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278.

Hartelijke groet,
Jack Peters