KlankBeleving

Klank is al van oudsher een manier om te communiceren, te helen en te ontspannen. Wat er bij jou gebeurt als je naar muziek en klank luistert, kan heel divers zijn en is ook heel persoonlijk. Je kunt luisteren met je oren en je hoofd, en ook met je hele lichaam.

Tijdens de sessie lig je op een uniek en bijzondere klankmassagetafel of een comfortabele fauteuil omringd door diverse instrumenten, gestemd in A=432Hz: o.a. klankbuizen, klankschalen, tingsha, windchimes, gongs en een sandawa…. Jij ontvangt de klanken die ik met deze instrumenten maakt, van aardse lage klanken tot hemels hoge klanken.

Dus wil je gewoon eens diep ontspannen in een klankbad, wil je de diepere emoties die vastzitten in je lichaam losmaken, wil je je energie vrijer en krachtiger laten stromen, dan is een sessie klankbeleving iets voor jou.

Hier komt een overzicht met de mogelijkheden en prijzen en een aanmeldknop

Verschillende KlankSessies:

Sessie KlankBeleving – €55

Klank is al van oudsher een manier om te communiceren, te helen en te ontspannen. Wat er bij jou gebeurt als je naar muziek en klank luistert, kan heel divers zijn en is ook heel persoonlijk. Je kunt luisteren met je oren en je hoofd, en ook met je hele lichaam.

Tijdens de sessie lig je op een uniek en bijzondere klankmassagetafel of een comfortabele fauteuil omringd door diverse instrumenten, gestemd in A=432Hz: o.a. klankbuizen, klankschalen, tingsha, windchimes, gongs en een sandawa…. Jij ontvangt de klanken die ik met deze instrumenten maakt, van aardse lage klanken tot hemels hoge klanken.

Dus wil je gewoon eens diep ontspannen in een klankbad, wil je de diepere emoties die vastzitten in je lichaam losmaken, wil je je energie vrijer en krachtiger laten stromen, dan is een sessie klankbeleving iets voor jou.

Reeks van drie sessies KlankBeleving – € 145

Op advies van een aantal cliënten bied ik je deze reeks van drie sessies aan. Drie sessies bieden je de mogelijkheid om te wennen aan de klanken en trillingen. Daarnaast geeft het je ook een vertrouwd en veilig gevoel, zodat je jezelf makkelijker open kunt stellen om de klanken en trillingen op een steeds dieper niveau toe te laten en te ervaren.

De eerste sessie zal een nieuwe ervaring zijn. De tweede keer weet je al wat je kunt verwachten en wat er ongeveer gebeurt. Je kunt je gemakkelijker afstemmen op de klanken en deze toelaten. Een derde sessie wordt een mooie afronding, waar eventueel de diepste lagen aangeraakt kunnen worden. Zie het als een glazen pot waar meestal de derde persoon de deksel los kan draaien: niet omdat deze persoon sterker is, maar omdat er al twee keer eerder ‘krachten’ losgelaten zijn op de vastzittende deksel.

Een suggestie voor deze reeks: plan je sessies niet al te ver uit elkaar.

Resonantie verdieping sessie

Zelfherstellend vermogen ondersteund door klank

Met behulp van speciale stemvorken, hoog-kwalitatieve Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen en Aziatische gongs wordt je meegenomen naar een diepe innerlijke ontspanning waar jij jezelf toestaat om je zelfhelend vermogen zijn werk te laten doen. Je eigen intentie en de klanken zorgen dat er harmonie en balans ontstaat. Het werken met harmonische trillingen zorgt ervoor dat de levensenergieën (qi, chi, prana) makkelijker doorstromen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht.

Tegelijkertijd zullen de gifstoffen in het lichaam losgewerkt worden, zodat deze op natuurlijke wijze afgevoerd kunnen worden.

Wat een Resonantie basishandeling je brengen kan

  • een algeheel ontspannend effect op lichaam en geest
  • verbeterde doorstroming van energiebanen, meridianen en energiepunten
  • natuurlijke afvoer van toxines en gifstoffen uit je lichaam
  • natuurlijke manier van ontladen van negatieve / zware energie
  • je komt weer in contact met je eigen zelfhelende vermogen

Naar behoefte of wens kan de behandeling plaatsvinden op een klankmassagebed. De resonantie van deze klanktafel ondersteunt en versterkt de behandeling en het gebruik van de stemvorken, klankschalen en de gong.

Je bent je eigen therapeut

Mijn uitgangspunt in al mijn klankwerk is dat er gebeurt wat jij toelaat en aankunt. In de diepe ontspanning die door de klanken kan ontstaan, laat jij toe wat er nodig is op dit moment voor jou. En belangrijker nog: wat jij aankan op dit moment. Je innerlijk weten op elk van de vier lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) en vanuit de drie centra (hoger bewustzijn, ik-bewustzijn, lager bewustzijn) weet dit precies.

In die zin ben je en kan je alleen je eigen therapeut zijn en met hulp van de klanken je zelfhelende vermogen toelaten en versterken.

Gong klankbeleving – € 63

Je kunt ook terecht voor een Gong klankbeleving, waar specifiek en afgestemd met gongs gewerkt wordt.

Terwijl jij plaats neemt achter of tussen de gongen, bespeel ik de gongen in combinatie met klankschalen in diverse harmonien. Deze klankcombinatie staat garant voor een intens ontspannende klankbeleving en zal tegelijkertijd aarding geven en je energieveld in balans brengen.

Tarieven en praktische informatie

  • Hier komt een overzicht van de mogelijkheden en de kosten
  • een aanmeldknop
  • informatie over duur van de sessie en verdere infomratie
  • Duur van elke sessie: 60-75 minuten, inclusief voor- en nagesprek
  • Hier volgt informatie naar andere pagina’s over workshops, nieuwsbrief, etc.