There are no menu items in this menu.

Reiki

Iets over Reiki

Reiki brengt je terug bij de oorspronkelijke Universele Energie die in en door alles stroomt en alles met elkaar verbindt. Met Reiki kun je door middel van handoplegging bij jezelf, bij anderen en zelfs (na Reiki II) op afstand, naar verleden of de toekomst, Reiki toepassen. Het is een prettige en aangename manier om met energie te werken. Het zal een pad van spirituele groei in werking zetten en jezelf in je Kracht zetten.

Reiki is een methode uit het Oosten waarmee iedereen op een praktische en concrete manier met  energie kan werken. Het heeft een positieve uitwerking zowel mentaal als fysiek.
Reiki is er op gericht preventief met je gezondheid en welzijn bezig te zijn. 

Waarom zou je Reiki kunnen beoefenen?

Reiki…..
  ..bevordert de natuurlijke zelfgenezing
  ..stelt je in staat om energie door te geven aan anderen, ook op afstand
  ..vitaliseert lichaam en geest
  ..herstelt de harmonie tussen lichaam, ziel en geest
  ..brengt je energie huishouding in evenwicht
  ..heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning
  ..reinigt van vergiften
  ..past zich aan de natuurlijke behoeften aan
  ..werkt ook bij dieren, planten en mineralen 

Reiki cursusinformatie

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik jou in een één op één cursus de meeste verrijking en verdieping kan aanreiken. Daarom heb ik ervoor gekozen alleen nog maar één op één de Reiki symbolen over te dragen.
 

Reiki I

Deze cursus duurt 1 dag en richt zich voornamelijk op jou zelf, maar we kunnen ook 4 sessies van 1.5 uur afspreken. Je ontvangt vier initiaties en je leert jezelf en een ander een Reiki behandeling te geven. De cursus is inclusief lunch en informatieboekje.

Individuele cursus – 1 dag € 165.
 

Reiki II

Deze cursus duurt ook 1 dag en richt zich voornamelijk op het geestelijke en emotionele aspect. Je leert te werken met de Reiki II symbolen die de Reiki verdiepen en versterken en die je de mogelijkheid bieden buiten tijd en ruimte met Reiki te werken. De cursus is inclusief lunch, informatieboekje.

Individuele cursus – 1 dag € 185.
 

Reiki III

Bij Reiki III ontvang je de twee Master symbolen. Reiki III werkt voornamelijk op het niveau van je Hogere Zelf. Bij het tweede deel van Reiki III word je voorbereid om ook zelf anderen te initieren in Reiki en hoe je een zelf een cursus opbouwt. Reiki III programma wordt individueel afgestemd en loopt over een langere periode.

Kosten voor Reiki III zijn €333.

Tarieven en praktische informatie

  • Bel of e-mail mij voor een vrijblijvend eerste gesprek: 06 – 12961278 of mail naar Jack@CenterSelf.nl