CenterSelf Traditioneel boogschieten

- cursussen -

Diverse mogelijkheden en stijlen om cursus te volgen en te blijven trainen.

Voor al deze cursussen geldt dat je niet direct je eigen bogen, pijlen en bescherming accessoires aan hoeft te schaffen en ze in eerste instantie van ons tegen een kleine vergoeding kunt huren. Indien gewenst kun je via CenterSelf materiaal aanschaffen.

 • Traditioneel (Zen) Boogschieten basics
  In deze cursus van 5 lessen worden je de basis elementen van traditioneel boogschieten aangeleerd en beoefend. Bogen etc zijn aanwezig om te gebruiken.
  €125,- per persoon voor 5 lessen (incl boog en pijlen gebruik)
  Eerstvolgende cursus (nog niet geplanned, bel gerust bij interesse)

De geselecteerde bogen voor deze cursus en pijlen zijn bij/na de cursus eventueel te koop. Dit zijn speciaal voor de beginners ontwikkelde bogen voor zowel traditioneel als westers boogschieten van Rolan tegen een aantrekkelijke prijs.

Na deze cursus is er de mogelijkheid om in een meer gerichtere stijl van Oosters boogschieten te verdiepen. Zie hieronder hiervoor 

Chinees / koreaans boogschieten

 • In deze cursus van 5 lessen word je geleerd boog te schieten zoals dit traditioneel o.a. in China en Korea werd gedaan.
  €125 per persoon voor 5 lessen
 • Japans boogschieten
  Het traditionele boogschieten in Japan heet Kyodo. In deze cursus worden je de basis technieken van Kyodo aangeleerd zonder de formele tradities en kledij. In Japan is dit een training van jaren en zeer kostbare bogen en assecoires. In deze cursus blijven we bij de basis technieken en de onderliggende interne afstemming die zeer kenmerkend is voor deze vorm van boogschieten. De bogen en pijlen zijn aanwezig, die hoef je dus niet zelf aan te schaffen.
  €285,- per persoon voor 12 lessen

Interesse?

Heb je interesse in een kennismaking of proefles, of wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn in onze boogschietschool, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278.

Hartelijke groet,
Jack Peters