CenterSelf Traditioneel Boogschieten

- open middag -

Zondagmiddag 5 maart 2023 wil ik jullie meenemen in de wereld van het Traditioneel Boogschieten. CenterSelf traditioneel boogschieten gaat over het intuïtief boogschieten, in afstemming met boog, pijl en doel zoals dat doorgaans in het Oosten nog steeds gedaan wordt. Met name gaat het dan over Koreaan en Japans boogschieten.

In deze middag geef ik nadere uitleg en toelichting hierover en laat ik aan de hand van de diverse bogen en pijlen zien wat het verschil is met het Westerse / Olympisch boogschieten.

Afhankelijk van het weer zal er een demonstratie geven worden en is een een mogelijkheid om zelf even te ervaren.

Deze middag is open en gratis maar toch fijn als je even laat weten of je komt. Mail naar welkom@centerself.nl of geef een berichtje via 06 1296 1278. Ik ontvang je graag met een kop koffie of thee op zondagmiddag 5 maart 2023 om 14.00u.

Locatie: De Schaapshoeve – Schaapsdijkweg 15b te Langenboom.

Je docent: Jack Peters

“Wie heeft er vroeger ook van takken en touw een pijl en boog gemaakt? Ik herinner me dat ik het erg leuk vond om het te maken en ermee te spelen. In films – oud en nieuw – kan ik genieten van de techniek van het boogschieten. Hoe zou het voelen om dat zelf te doen? Ik vond het in eerste instantie enorm leuk om te doen. Maar snel daarna ontdekte ik dat het echt een bezigheid is waarmee ik al het andere dat me bezighield, kon loslaten. Alleen de focus op pijl, boog en doel. Dat bracht me ontspanning op een actieve manier. En dat deel ik graag met jou.”

Heb je interesse in een kennismaking of proefles, of wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn met traditioneel boogschieten, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278.

Hartelijke groet,
Jack Peters