Lidmaatschap

Het is nog niet zo ver, maar we zijn bezig een locatie te vinden waar we indoor traditional archery workshops en lessen kunnen geven.

Dus nog even geduld, maar de details hierover vindt je alvast hieronder.

Lidmaatschap

We bieden een lidmaatschap aan zoals je dit in de meeste sportscholen kunt vinden.

Bij het aangaan van een lidmaatschap hoort ten alle tijde een duidelijke instructie en uitleg  waarbij de basis techniek van traditioneel boogschieten en de basis regels van het archery centrum uitgelegd worden.

Meestal is het handig om eerst ervaring op te doen. Dat kan door het volgen van een workshop of cursus traditioneel boogschieten of om een introductie 5 rittenkaart te nemen voordat je besluit om een lidmaatschap te nemen.

Sociaal aspect

Op het centrum zijn 4 ruimtes met elk 3 banen. Als het rustig is en er zijn voldoende banen vrij kan je alleen op een baan boogschieten. Is het drukker is het bedoeld om met meerdere, optimaal 3 personen, op een baan te schieten. Maar je kan zowiezo ervoor kiezen om samen op een baan te schieten, in overleg uiteraard.

Voordelen die wij hieraan toekennen zijn dat je steeds andere leden ontmoet en leert kennen, je veel van elkaar kunt leren, het fijn is om niet continu aan het boogschieten te zijn om dat je even op elkaar moet wachten en kunt observeren. Je concentratie en fysieke inspanning gaan ‘langer’ mee zeg maar. Dus ons advies is om zo veel mogelijk samen op een baan te schieten, maar de keuze is vrij uiteraard.

Kies een lidmaatschap wat bij je past

Na een eerste introductie en uitleg, volgen van een workshop of cursus kan je kiezen om een introductie rittenkaart te nemen om eerst te kijken of traditioneel boogschieten iets voor je is.

 • Introductie rittenkaart voor 5 sessies – €25

Drie niveaus van lidmaatschap:

 • Standaard lidmaatschap – €22,95 per maand

  Deze pas geld alleen voor jou en geeft ongelimiteerd toegang tot de banen.

 • Premium lidmaatschap – €32,95 per maand
  Met deze pas kan je met 2 personen komen en geeft ongelimiteerd toegang op 1 baan.
 • Premium extra lidmaatschap – €42,95 per maand
  Met deze pas kan je met 3 personen komen en geeft ongelimiteerd toegang op 1 baan.

Indien je (nog) niet zelf een boog en pijlen en/of accessoires bezit is het mogelijk om deze te huren in diverse treklengtes en trekkracht.

 • Huur is €7,50 per maand voor gebruik op het centrum.