Center Self school voor tai chi & qigong

- qigong workshop -

Qigong: energie-oefeningen

Qigong (spreek uit: tsjie koeng), betekent letterlijk ‘energie-oefeningen’. Met fysieke en mentale aandacht werk je met de energie die overal doorheen stroomt. Je laat oude energie los en brengt nieuwe energie naar binnen.

 

Positieve invloed

Medische studies hebben bewezen dat bewegingsleren zoals qigong en tai chi effectieve en zachte oefeningen zijn met een positieve invloed op je gezondheid. Het is stressverlagend, maakt je lichaam flexibel, versterkt je spieren, vergroot je longcapaciteit en is hartversterkend. Daarnaast verbetert het je concentratie, balans, houding, je weerstand en je imuunsysteem, ongeacht je leeftijd.

Qigong workshop

Dompel je onder in de helende wereld van qigong. Je maakt kennis met de basisprincipes van qigong aan de hand van duidelijke en eenvoudigere qigong oefeningen. Ook leer je over achtergronden van qigong vanuit de Chinese filosofie, over de voordelen, de werking, etc.

De qigong oefeningen worden praktisch en stap voor stap uitgelegd en begeleid. Je eindigt met de basishouding van de bijzondere Zhan Zhuang qigong.

Praktische informatie over de training

  • Wanneer: op aanvraag
  • Goed om te weten:
    deze praktische workshop is zeer geschikt voor bedrijven en kan ook op locatie gegeven worden
  • Aanmelden: Aanmelden kan bij Jack via Jack@CenterSelf.nl of bel 06 1296 1278.

Interesse?

Heb je interesse in een kennismaking of proefles, of wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn in onze tai chi school, neem dan gerust contact met mij op. Bel meteen even: 06 1296 1278.

Hartelijke groet,
Jack Peters