Tai Chi voor bedrijven en instellingen

Preventieve beleidsvoering

Preventief aan welzijn en gezondheid werken heeft grote voordelen. Een pro-actief beleid voeren voor het terug dringen van ziekteverzuim is belangrijk en voordelig voor zowel de medewerkers als de organisatie. Tai chi gaat vooral over gezond blijven en weer gezond worden.

Voor bedrijven hebben we diverse programma’s die hierin bijdragen. Ook kunnen er, afhankelijk van uw doelstelling, in overleg programma’s afgestemd worden. Denk hierbij aan thema’s als ‘Omgaan met stress’, ‘Synergie in Interactie’ of ‘Omgaan met agressie’. Hier zijn vele thema’s mogelijk.

Verschillende mogelijkheden

Tai chi voor bedrijven kan op diverse manieren ingezet worden:

  • Yin kwartier
    Preventief aan je welzijn en gezondheid werken. Ziekenverzuim verlagen!
    Kortlopende cursus van 6 lessen waarin je een programma van een kwartier aangeleerd krijgt wat je iedere dag zou kunnen doen. Dit dagelijkse kwartiertje zal je gezondheid en welzijn ten goede komen, zal je stressbestendiger maken in die zin dat je anders en beter met de druk van alle dag om zal gaan.
  • Kortlopende cursus tai chi van 12 lessen.
  • Wekelijkse lessen door het hele jaar.
  • Workshops: thema workshops, teambuilding activiteiten, als meeting break activiteit, kennismaken met tai chi – introductie workshop

Tai chi kan in principe overal beoefend worden. Workshops en cursusen kunnen op locatie of extern gegeven worden. Er is geen speciale kleding voor nodig.

Interesse?

Heb je interesse in een kennismaking of proefles, aarzel niet contact met mij op te nemen.